Hírek - Információk

Tisztelt Baráti Kör Tagok!

A Harminckettesek Baráti Körének vezetősége az éves program alapján 2019. május 8-án tavaszi kirándulást szervezett Pécsre, a Zsolnai Kulturális Negyed megtekintésére. Az utazás egyénileg, vonattal történt.

                                                             www.3dpano.hu/ZSN/Zsolnay_negyed/

 

 

Tisztelt Baráti Kör Tagok!

A Harminckettesek Baráti Körének vezetősége az éves program alapján ősszel, gyárlátogatással egybekötött kirán-dulást szervez a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyáregységébe, ahová a belépés díjtalan.

A kirándulás előkészítése folyamatban van. Mivel a Mercedes-Benznek nem csak a gyárlátogatással kapcsolatos felté-teleinek kell megfelelnünk, de elvárásait is tudomásul kell vennünk (legalább két időpont kiválasztása, vasúti- és autó-busz menetrend összehangolása, levél a látogató központnak (10 napon belül válaszolnak), a felhívás elkészítése, a jelentkezés koordinálása (minimum 10 fő szükséges, maximális létszám 30 fő), a jelentkezők egyenkénti regisztrálása a jelentkezés sorrendjében, stb.) ezért körültekintő, időigényes szervező munka szükséges.

Amint a gyár visszaigazolja az általunk kért időpontot, a felhívás és a részletes program nem csak megtekinthetővé, de letölthetővé is válik a honlapról. Addig figyelmükbe ajánljuk az alábbi magyar nyelvű honlapot:

www.gyar.mercedes-benz.hu/index.php/hu/gyarlatogatas