Harminckettesek Baráti Köre

2018. évi program.docx (370205)

2018. évi program.pdf (502679)

 

                                

 

Tájékoztatjuk baráti körünk tagjait és az érdeklődőket, hogy

Katona-generációk a Dunán – Hajókirándulás Visegrádra

technikai okok miatt elmarad. Helyette a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány augusztus 26-án vasárnapra egy napos autóbusz kirándulást tervez Pákozdra. A kiránduláson történő részvételünket a baráti kör vezetősége továbbra is fenntartja. A továbbiakban minden érdemi információt a honlapon jelenítünk meg, amennyiben szükséges sms-ben éretsítjük a kör tagjait.

                                                                                                                              Vezetőség

 

 

Tisztelt baráti kör tagok!

 

A hátországi tagozat kirándulást tervez Szilvásváradra, 2018. július 3 — 6 ig.

Elhelyezés a Hotel Lipicai szállodában, kétágyas szobákban. Ellátás félpanzió.

Utazás: vonattal (indulás július 3-án reggel, érkezés 6-án délután).

 

Program

Első (érkezési) nap: ebéd – gulyásleves, palacsinta –, majd séta Szilvásváradon.

Második nap: a ménes udvarház megtekintése, délután lovas program.

Harmadik nap: utazás kisvasúttal a végállomásig, ott az ősember barlang megtekintése, visszafelé séta közben a híres Fátyolvízesés megtekintése, majd ebéd. Szabad idő, vacsora után zene, tánc.

Negyedik nap: utazás haza.

 

Részvételi díj:32.000 Ft.

Érdeklődni április 9-én, a baráti kör találkozóján, illetve közvetlenül Török Tibornál a (+36-30-434-4170) mobil telefonszámon, vagy a torok.tibor43@gmail.com e-mail címen.

Kirándulások, rendezvények részvételi szabályai

 

    Jelentkezés és befizetés személyesen, az elfogadás pedig a befizetés sorrendjében történik. A meghirdetett kirándulásokra, rendezvényekre – baráti kör, vagy klub szervezése esetén – a befizetés a kirándulás szervezőjénél az általa meghatározott feltételek alapján, összegben, módon és határidőre történik. A szervező határozza meg a befizetett foglaló/előleg összegét a visszalépés értékvesztés nélküli határidejét és ennek visszafizetésének a módját is. Határidőn túli visszalépés során a foglaló/előleg másik személy jelentkezése esetén részére átruházható, amennyiben vállalja a foglalón felüli összeg további térítését is. Ellenkező esetben a szervező a foglaló/előlegként befizetett összeget felhasználja az adott program, kirándulás költségeibe. Ez a módszer azt a célt szolgálja, hogy a tervezettnél kevesebb résztvevő esetén se növekedjen az egy főre jutó közös költség.

    A programokat, az utazás módját és a részvételi díjakat klubdélutánokon, a programfüzetben, a honlapon, illetve a facebookon ismertetjük. A baráti kör vezetősége – a programban rögzítetteken felül – további kirándulásokat, rendezvényeket tervezhet, melyek meghirdetésére körtelefonon, a honlapon és a facebookon kerülhet sor. A baráti kör tagjai programjainkra, rendezvényeinkre nem tag hozzátartozót, barátot, ismerőst is hozhatnak magukkal.

    A kirándulásokon a fakultatív rendezvények költségeit a helyszínen kell fizetni, azok a részvételi díjban nem szerepelnek. A baráti kör vagy a klub által meghirdetett, de utazási irodával lebonyolított kirándulásokra az iroda szabályai érvényesek, azonban a jelentkezések elfogadása itt is az előleg befizetések sorrendjében történik.